تهران،سهروردی شمالی،خ خرمشهر،جنب بانک رفاه،پلاک 81،طبقه 1 ، واحد 2

تعمیر لپ تاپ لنوو

تعمیر لپ تاپ لنوو
تعمیر لپ تاپ لنوو

فهرست مطلب

همانطور که می‌دانید خدمات تعمیر لپ تاپ لنوو، به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که با هدف ترمیم و برطرف کردن مشکلات دستگاه و به دنبال آن بازیابی کیفیت کارایی آن انجام می‌شوند. گفتنی است که اقدامات گفته شده در دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری انجام می‌شوند تا بدین وسیله تمام اشکال و اختلالات دستگاه شما شناسایی و به بهترین صورت رفع و رجوع شوند. همانطور که گفتیم تعمیر لپ تاپ لنوو زمانی انجام می‌شوند که یکی از مدل‌های این دستگاه دچار مشکلاتی شده باشد که روی عملکرد آن تاثیر منفی گذاشته باشد. به عنوان مثال گاهی لپ تاپ روشن نمی‌شود و ایراد از مادربرد، پاور، پردازنده و دیگر قطعات داخلی آن است یا گاهی سیستم بوت نمی‌شود و اختلال پیش آمده طوری است که با اقدامات ساده‌ای مانند ویروس کشی قابل برطرف کردن نمی‌باشد.

در چنین مواقعی قطعاً تعمیر لپ تاپ لنوو، نیازمند دانشی تخصصی و بهره‌مندی از ابزاری مدرن و مجهز می‌باشد. بنابراین تنها راه چاره این است که دستگاه خود را به تیم حرفه‌ای تعمیر لپ تاپ لنوو، در نمایندگی لنوو یا دیگر مراکز رسمی این کمپانی سپرده تا ابتدا به طور اصولی و تخصصی آن را عیب‌یابی و سپس روند تعمیرات را آغاز نمایند. گفتنی است که علی رغم کیفیت رضایت‌بخش محصولات لنوو، باید در نظر بگیرید که کار با هر دستگاه با کیفیت و مطلوبی به معنای بی نیاز شدن کاربر از خدمات تعمیر نمی‌باشد چرا که لپ تاپ‌های لنوو مانند هر دستگاه و برند دیگری با گذشت زمان به دلیل مستهلک شدن قطعات یا استفاده‌ی نادرست از آن دچار مشکلات سخت افزاری و یا ایراد در سیستم نرم افزاری می‌شوند از این رو مراجعه به یکی مرکز معتبرِ تعمیر لپ تاپ لنوو، جهت عیب‌یابی اصولی و دریافت خدمات تعمیرات از اهمیت بالایی برخوردار است.

نا گفته نماند که مراجعه به نمایندگی تعمیرات لنوو، به شما این اطمینان خاطر را می‌دهد که عملیات انجام شده روی دستگاه همه بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی و شرکتی بوده و کارشناسان و مهندسان مجموعه تمام تلاش خود را می‌کنند که تا جایی که ممکن است سیستم کیفی دستگاه به همان حالت قبلی برگردانده و کارایی آن صدمه نبیند؛ بنابراین اگر از کاربرانی هستید که از لپ تاپ‌های لنوو استفاده می‌کنید و نیازمند خدمات تعمیر لپ تاپ لنوو، هستید باید بگوییم که تکنسین فنی و مجرب نمایندگی لنوو، با در دسترس داشتن دستگاه‌ها و برنامه‌های به روز و پیشرفته جهت ریشه‌یابی مشکل و اختلال پیش آمده و برطرف کردن آن، در خدمت شما می‌باشند.

مراحل تعمیر لپ تاپ لنوو :

بهتر است که قبل از اینکه به نمایندگی لنوو جهت دریافت خدمات تعمیر لپ تاپ لنوو، مراجعه نمایید با آنها تماس گرفته و در ارتباط با خدماتی که مد نظر دارید سوالات خود را بپرسید تا مطمئن شوید که ارائه می‌شوند یا خیر و اینکه مطمئن شوید قطعات یدکی لازم موجود می‌باشند با این روش شما از مراجعه‌ی بی سرانجام و اتلاف وقت پیشگیری می‌کنید. در ادامه مراحل تعمیر لپ تاپ لنوو در نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو را ذکر می‌کنیم.

  • با نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو تماس بگیرید
  • لپ تاپ شما توسط نیروی فنی مجرب بررسی و عیب یابی می‌شود
  • هزینه‌ی خدمات تعمیر به طور تقریبی به شما اعلام می‌شود
  • دستگاه شما تعمیر و در صورت نیاز قطعات معیوب آن تعویض می‌شوند
  • لپ تاپ شما تست نهایی شده و به طور کاملاً سالم تحویل شما می‌گردد

خدمات تعمیر لپ تاپ لنوو :

گفتنی است که مراکز تعمیر لپ تاپ لنوو، ارائه دهنده‌ی انواع سرویس‌های تخصصی سخت افزاری و نرم افزاری در ارتباط با مدل‌های مختلف لپ تاپ لنوو می‌باشند. شما می‌توانید با مراجعه به این مرکز سرویس‌های مربوط با تعمیر لپ تاپ لنوو را در سه پارت عیب‌یابی، تعمیرات نرم افزاری و تعمیرات سخت‌افزاری که به طور کاملاً مجزا می‌باشند دریافت نمایید. روند کاری مجموعه به این صورت است که قبل از هر چیز، دستگاه شما را مورد بررسی قرار داده و مشکل آن را به طور دقیق شناسایی می‌کنند؛ بعد از آنکه نوع اشکال پیش آمده در لپ تاپ شما شناسایی شد، آن را جهت شروع تعمیرات به یکی از پارت‌های سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری تحویل می‌دهند؛ دستگاه شما با دقت و وسواس بالایی تعمیر شده و در نهایت از لحاظ کیفیتِ عملکرد، توسط کارشناسان و مهندسان تست و پس از آن تحویل شما می‌گردد.

از جمله خدمات نرم افزاری که در نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو ارائه می‌شود می‌توان به برطرف کردن ارور صفحه آبی ویندوز، رفع مشکل کم شدن سرعت اجرای برنامه‌ها، ویروس کشی، بازیابی اطلاعات، آپدیت کردن و نصب سیستم عامل، نصب کردن برنامه‌ها، برطرف کردن مشکلات وصل شدن به اینترنت و کرش کردن سیستم، تعمیر هنگ کردن لپ تاپ حین اجرای برنامه‌ها و… اشاره کرد؛ همچنین اقداماتی نظیر تعمیر کارت گرافیک، تعویض ال‌سی‌دی، تعمیر کیبورد، تعمیر CPU، ترمیم و تعمیر کارت شبکه، تعمیرات شارژر، تعمیر اسپیکر و… نیز خدمات سخت‌افزاری لپ تاپ لنوو به شمار می‌روند. لازم به ذکر است که هرکدام از سرویس‌های نام‌برده دارای گارانتی می‌باشند که مدت زمان آن بر اساس مورد تعمیر شده، متفاوت است.

تعمیرات نرم‌افزارِ لپ تاپ لنوو :  

نا گفته نماند که نرم افزار لپ تاپ لنوو ممکن است با مشکل و اختلالات زیادی مواجه شود؛ به ویژه اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنید. مجموعه تعمیرات نرم‌افزاری شامل درایوها تا نصب کردن نسخه‌های جدید دیگر برنامه‌ها و همچنین بسته‌های سیستمی ویندوز می‌باشند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یکی از فایل‌های سیستمی خود را سهواً پاک کنید و بعد از آن با ارورهایی مواجه شوید که همه‌ی آنها، برای شما ناشناخته بوده وهشدار هیچ یک را متوجه نمی‌شوید. توصیه‌ی ما به شما این است که در چنین مواقعی با نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو تماس گرفته و از اپراتور درباره‌ی اشکالات احتمالی نرم‌افزاری راهنمایی بخواهید. توجه داشته باشید در صورتی که ایراد پیش آمده به صورتی باشد که امکان کمک و برطرف کردن آن از راه دور وجود داشته باشد؛ می‌توانید درخواست خود را ثبت کرده و راهنمایی مرحله به مرحله به طور تصویری دریافت نمایید. در غیر اینصورت باید به طور حضوری مراجعه کرده و لپ تاپ را جهت بررسی توسط تکنسین نرم‌افزاری تحویل نمایندگی دهید.

تعمیر لپ تاپ لنوو
تعمیر لپ تاپ لنوو

رفع مشکل کند شدن سرعت لپ تاپ لنوو :

گفتنی است که کاهش سرعت سیستم، یکی دیگر از مشکلاتی است که در تعمیر لپ تاپ لنوو، مورد بررسی قرار گرفته و رفع و رجوع می‌شود. این مشکل به این معنی است که سرعت پردازش‌ها کم شده و دستورالعمل‌ها با تأخیر به اجرا در می‌آیند. اصولاً ریشه‌ی این مسئله نرم‌افزاری بوده و به خاطر وجود اشکالاتی در برنامه‌ها و سیستم عامل است. لازم است بدانید که کند شدن لپ تاپ لنوو که اصطلاحاً به آن لگ زدن نیز می‌گویند؛ دارای راه حل‌های مختلفی می‌باشد. اولین راه حلی که کادر فنی تعمیر لپ تاپ لنوو به کاربران پیشنهاد می‌دهند عوض کردن ویندوز می‌باشد؛ همچنین ویروس کشی نیز اقدامی است که ممکن است مشکل پیش آمده را حل و فصل نماید. دیگر اقداماتی که می‌توانند مشکل کم شدن سرعت دستگاه را برطرف کنند بروز‌رسانیِ لپ تاپ و آپدیت کردن دریوها می‌باشند. اما اگر هیچ یک از این اقدامات مشکل پیش آمده را حل نکرد و مسئله ادامه دار شد حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه و برای دریافت خدمات تعمیر سخت افزاری اقدام نمایید.

کار نکردن تاچ پد لپ تاپ لنوو :  

یکی دیگر از مشکلاتی که ریشه‌ی نرم افزاری داشته و در صورت مشاهده باید سیستم را از لحاظ نرم افزاری مورد بررسی قرار دهید کار نکردن تاچ پد می‌باشد. لازم به ذکر است که گاهی اوقات شما می‌توانید این مشکل را با ریست کردن سیستم رفع و رجوع کرده و نیاز به هیچ اقدام دیگری نداشته باشید. اما اگر خاموش و روشن کردن دستگاه تاثیری نداشت و با آن نتیجه‌ی دلخواه خود را کسب نکردید بهتر است نگاهی به تنظیمات تاچ پد انداخته و آنها را بررسی نمایید. زیرا ممکن است که این قسمت درست تنظیم نشده یا بعضی از قابلیت‌های آن غیر فعال شده باشند.

یکی دیگر از روش‌های که گاهی اوقات در جهت حل این مشکل راه‌گشاست و می‌تواند مشکل پیش آمده را حل کند، فشار دادن کلید‌های FN+F8 است. اما اگر هیچ کدام از این روش‌ها شما را به نتیجه‌ی دلخواه نرساند و مشکل کار نکردن تاچ پد را حل نکرد بهتر است به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و به فکر تعمیر تاچ پد از لحاظ سخت افزاری باشید تیم فنی این مرکز تخصصی‌ترین خدمات را در این زمینه ارائه و مشکل شما را در اسرع وقت برطرف می‌سازند.

تعمیر کیبورد لپ تاپ لنوو :  

کار نکردن کیبورد یا اختلال در کارایی آن یکی دیگر از مشکلات لپ تاپ لنوو است که گاهی اوقات کاربران را درگیر و کارهای آنان را به تعویق می‌اندازد. گفتنی است که مهمترین ایرادات پیش آمده در کیبورد لپ تاپ لنوو معمولاً از کار افتادن کامل صفحه کلید، کار نکردن دکمه‌ها و تایپ شدن حروف به طور جا‌به‌جا می‌باشند. لازم است بدانید که تعمیرات این بخش از لپ تاپ از آنجایی حساس‌تر شده است که به قطعاتی مانند نمایشگر متصل و مرتبط است.

به عبارتی شما برای تعمیر کیبورد لپ تاپ لنوو یا هر برند دیگری مجبورید قاب دستگاه را باز نمایید. از این رو عیب‌یابی و تعمیر این قطعه‌ی حساس باید همراه با دقت و مهارت کافی باشد. بعد از اینکه قاب و اتصالات مربوط به کیبورد باز شد؛ بخش‌های آسیب دیده با دقت و وسواس بالایی تعمیر و بازیابی یا در صورت نیاز تعویض می‌شوند تا مشکل آن به طور کامل حل شود. ضمن اینکه گاهی اوقات کیبورد نیازمند تعمیر و ترمیم نبوده و فقط لازم است تمیز شود که در این صورت تنها آن را سرویس و پاکسازی کرده و یا کلید‌های آسیب دیده را تعویض می‌کنند.

تعمیر شارژر لپ تاپ لنوو :

گفتنی است وقتی لپ تاپ شما شارژ نمی‌شود احتمالاً باتری آن خراب است. اما گاهی اوقات بعد از بررسی می‌بینید که باتری سالم و است ولی باز هم دستگاه شارژ نمی‌گیرد. باید بگوییم که در این مواقع اشکال از شارژر دستگاه است. لازم به ذکر است که تعمیر شارژر لپ تاپ لنوو، به بررسی کابل و تست آداپتور نیازمند است. اگر کابل خراب باشد می‌توان به سادگی آن را عوض کرد اما اگر بعد از بررسی متوجه شدید که مشکل پیش آمده مربوط به قطعات آداپتور است؛ لازم است که تعمیر لپ تاپ لنوو و شارژر آن به بخش تخصصی‌تری ارجاع داده شوند.

بهتر است بدانید که خراب شدن شارژر فرآیندی است که ممکن است در مدت طولانی روی باتری دستگاه هم تاثیر منفی گذاشته و  آن را دچار مشکل و اختلالاتی نماید. از این رو اگر متوجه شارژ نگرفتن دستگاه خود شدید قبل از هر چیز حتما آن را با شارژر دیگری نیز امتحان نمایید. اگر متوجه شدید که مشکل پیش آمده از شارژر است بدون اتلاف وقت جهت تعمیر یا تعویض شارژر خود اقدام نمایید. نکته‌ی دیگری که باید بدانید این است که بررسی و تست آداپتور و تشخیص دادنِ علت اصلی خرابی شارژر، یک کار کاملاً تخصصی بوده و باید حتما توسط کادر متخصص و مجرب این حوزه بررسی و تایید شود.

تعویض ال‌سی‌دی لپ تاپ لنوو :  

یکی دیگر از خدمات ارزنده‌ای که نمایندگی مجاز لنوو، به طور تخصصی به دارندگان این دستگاه ارائه می‌دهد؛ تعویض ال‌سی‌دی لپ تاپ لنوو است. همانطور که می‌دانید خراب شدن نمایشگر یا شکستن آن از جمله پیش‌آمد و مشکلاتی هستند که فقط با تعویض ال‌سی‌دی حل می‌شوند. البته گاهی اوقات در صورت خوش‌شانس بودن، مشکلات تصویر در ارتباط با کارت گرافیک و مادربرد بوده که در این صورت نیازی به تعویض ال‌سی‌دی نخواهید داشت. به طور کلی در شرایطی که ال‌سی‌دی یا اتصالات مربوط به آن آسیب دیده باشند تعمیر یا تعویض آن ضروری می‌باشد.

نا گفته نماند که اکثر کارشناسان و تعمیرکاران این حوزه، عوض کردن ال‌سی‌دی لپ تاپ را از همه لحاظ بهتر و به صرفه‌تر می‌دانند. توجه داشته باشید که تعویض این قطعه‌ی حساس علاوه بر مهارت و دانش کافی نیازمند ابزاری دقیق و ویژه می‌باشد و باید تمامی اتصالات و محافظ دور ال‌سی‌دی باز شوند و این کار باید با دقت و وسواس بالایی صورت گیرد چرا که ممکن است کوچکترین خطایی در روند کار و هنگام باز و بسته کردن اتصالات و پنل‌ها، آسیب جدی به لپ تاپ وارد کرده و شما را متحمل خسارت سنگینی بکند به همین دلیل بهتر است این کار را حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو که توسط افراد مجرب و دوره دیده انجام می‌شوند بسپارید.  

تعمیر لولای لپ تاپ لنوو :

گفتنی است که تعمیر لولای لپ تاپ لنوو، از جمله خدمات سخت افزاری بوده که در حوزه‌ی تعمیرات لپ تاپ لنوو، توسط واحد تعمیراتی نمایندگی لنوو به کاربران عزیز ارائه می‌شود. همانطور که می‌دانید یکی از قطعاتی که با درب لپ تاپ و بعد از آن مادربرد ارتباط مستقیمی دارد لولا می‌باشد. لازم به ذکر است که همیشه وقت، امکان خرابی لولا به دلایلی مانند استفاده‌ی مکرر و باز و بسته کردن درب دستگاه در فواصل زمانی کوتاه وجود دارد؛ توجه داشته باشید که تعمیر لولای لپ تاپ لنوو باید با وسواس و حساسیت بالایی صورت گیرد چرا که در جای حساسی از دستگاه قرار گرفته و دسترسی به این قسمت و تعمیر آن پیچیده بوده و کار آسانی نمی‌باشد.

ضمن اینکه برای تعمیر لولای لپ تاپ لازم است که از ابزارآلات مدرن و تجهیزات پیشرفته استفاده کرد تا نتیجه‌ی کار رضایت بخش باشد. رعایت تمام اصول حرفه‌ای و تخصصی در حوزه‌ی ترمیم و  جوش پلاستیک، جهت تعمیر لولا باید رعایت شود تا نتیجه‌ی دلخواه حاصل گردد. لولای لپ تاپ یکی از قطعات پر استهلاک دستگاه است زیرا وزن زیادی را تحمل کرده است. از این رو جهت سالم ماندن و کارایی داشتن، کاربری صحیحی داشته باشید و با احتیاط از لپ تاپ استفاده نمایید. برای اینکه سالم بودن لولا را بررسی و ارزیابی کنید در فاصله‌ی زمانی معین و نه چندان طولانی، سفتی، شلی، لقی و دیگر موارد درب لپ تاپ را چک کرده و از نرمال بودن آنها مطمئن شوید. تا به این صورت از خرابی و شکستگی این قطعه‌ی حساس پیشگیری و عمر مفید دستگاه خود را بالا ببرید.

تعمیر لپ تاپ لنوو
تعمیر لپ تاپ لنوو

تعمیر فن لپ تاپ لنوو :   

یکی دیگر از خدمات مهم و کاربردی مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو، تعمیر فن لپ تاپ است. گفتنی است که آسیب دیدن و از کار افتادن فن دستگاه به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد از جمله دلایل رایجی که می‌توان نام برد خراب بودن پردازنده و چند برابر شدن فشار روی فن، آلوده یا مسدود بودن منافذ لپ تاپ، خراب بودن موتور فن، گیر کردن ذرات گرد و غبار و آلودگی میان پره‌های فن، می‌باشند. در این حالت لازم است که حتما فن لپ تاپ را تعمیر یا تعویض نمایید. برای تعمیر و ترمیم این قطعه‌ی کارامد روش‌های مختلفی وجود دارد که بسته به نوع و شدن آسیبی که به آن وارد شده متفاوت می‌باشند؛ از آنجایی که این کار تخصصی بوده و انجام آن توسط خود کاربر امکان پذیر نمی‌باشد توصیه می‌کنیم که حتما به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و از تجربه و تخصص نیروهای فعال آن بهره‌مند شوید.

تعویض قاب لپ تاپ لنوو:

تعویض قاب لپ تاپ لنوو یکی دیگر از خدماتی است که گاهی اوقات برای تعمیر دستگاه نیاز است انجام شود. توجه داشته باشید که شکستن قاب دستگاه و ترمیم یا تعمیر نکردن آن کار خطرناکی بوده و ممکن است به دیگر قطعات لپ تاپ مانند نمایشگر هم آسیب بزند. روش‌های مختلفی برای تعمیر، ترمیم و بازیابی این قطعه وجود دارد؛ در بعضی موارد بخش‌هایی از قاب که شکسته‌اند را با چسب مخصوص می‌چسبانند البته دقت کنید که در این روش ممکن است چسب موجود در پیچ‌ها و اتصالات، بعد از مدتی موجب شکستن و خورد شدن این قسمت‌ها شود؛ روش بعدی هم به این صورت است که قسمت‌های آسیب دیده را درآورده و پس از بازسازی مجدداً آنها را درقاب جاگذاری می‌نمایند.

تعمیر مادربرد لپ تاپ لنوو :

یکی دیگر از خدمات مفید و کارامدی که در مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو، به دارندگان انواع مدل‌های این دستگاه ارائه می‌شود تعمیر و ترمیم مادربرد می‌باشد. یکی از نشانه‌های خرابی مادربرد به این صورت است که دستگاه شما روشن بوده و فن آن نیز کار می‌کند اما هیچ کاری را نمی‌توانید با آن انجام دهید. در بعضی موارد هم شما صدای مادربرد را به وضوح می‌شنوید که نشان می‌دهد این قطعه تحت فشار زیادی می‌باشد. توجه داشته باشید که تعمیر و بازیابی مادربرد کاری کاملاً تخصصی بوده و در کنار علم و مهارت نیازمند تجهیزات و ابزاری مدرن است از این رو جهت دریافت خدمات مربوط به آن حتما به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو پارت مادربرد مراجعه کرده و از تجربه و تخصص کادر فنی آن بهره‌مند شوید. یکی از مهمترین بخش‌های لپ تاپ برد اصلی آن بوده واگر به درستی تعمیر نشود می‌تواند به دیگر قطعات دستگاه نیز آسیب بزند.

حل کردن مشکل تنظیم نشدن نور صفحه‌ی لپ تاپ :

شاید شما هم از آن دسته از کاربرانی هستید که از نور لپ تاپ خود راضی نبوده و دنبال تنظیم کردن آن به طور دلخواه هستید.  باید بگوییم که راه‌های مختلفی برای حل مشکل تنظیم نشدن نور صفحه‌ی لپ تاپ لنوو وجود دارد به عنوان مثال : در ویندوز 7 و 8 می‌توانید فایل‌های سیستمی و درایور LaunchManager Application را به روز رسانی کرده و جهت تنظیم نور صفحه از کلید‌های میانبر استفاده نمایید. در ویندوز 10 نیز از برنامه تنظیم نور در کنار صفحه بهره‌مند شوید. وارد کنترل پنل شوید و اقدام به باز کردن پاور آپشن نمایید تا به این روش تنظیمات نور در دسترس شما قرار گیرند؛ همچنین راه دیگر آن حذف و نصب مجدد درایو نور می‌باشد.

تعمیر فلت لپ تاپ لنوو :  

یکی دیگر از قطعات کاربردی به کار رفته در لپ تاپ‌های لنوو فلت است که عموماً خراب شدن آن به علت وارد شدن فشار‌های بیش از حد به لپ تاپ می‌باشد. گفتنی است که فلت لپ تاپ در ساختار سخت افزاری دستگاه ، اصولاً یا از کنار لولا یا از داخل آن رد می‌شود. از این جهت این قطعه از جمله قطعات حساس لپ تاپ به شمار رفته و البته همیشه نیز در معرض آسیب می‌باشد. چرا که اگر هر ضربه‌ای از سوی لولا به دستگاه وارد شود به احتمال زیاد یا فلت تصویر خراب می‌شود یا مادربرد و ال‌سی‌دی دچار آسیب می‌شوند. خبر خوش اینکه در صورتی که فلت لپ تاپ لنوو خراب شود تعویض و تعمیر آن امکان پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است که خراب شدن فلت دارای علائمی است که با مشاهده کردن هر کدام از آنها در دستگاه می‌توانید خراب شدن این قطعه را متوجه شوید. همانطور که گفتیم این قطعه بسیار حساس و آسیب‌پذیر بوده و به راحتی دیگر قسمت‌های لپ تاپ شما را نیز تحت‌الشعاع قرار می‌دهد از همین رو جهت تعویض یا تعمیر آن حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده تا روند کار به طور کاملاً تخصصی پیش رود.

برطرف کردن مشکل کارت شبکه در لپ تاپ لنوو :

خراب شدن کارت شبکه در لپ تاپ لنوو یکی دیگر از مشکلات رایجی است که معولاً کاربران را درگیر می‌کند. گاهی اوقات لازم است که برای تعمیر لپ تاپ کارت گرافیک آن را ترمیم کرد. لازم به ذکر است که تصویر نداشتن صفحه نمایش معمولاً یکی از نمونه مشکلاتی است که اصولاً بر اثر خرابی کارت گرافیک به وجود می‌آید. در این حالت سیستم شما روشن شده و به خوبی نیز کار می‌کند اما نمایشگر هیچ تصویری پخش نمی‌کند. نا گفته نماند که علائم دیگری همچون شطرنجی شدن تصاویر در نمایشگر، نشان دادن تصاویر به طور به هم ریخته، به هم ریخته شدن رنگ‌ها و نمایش تصویری سیاه در صفحه نمایش هم نشان از خراب بودن این قطعه می‌باشند.

برای برطرف کردن مشکلات گفته شده و دیگر اختلالات کارت گرافیک در لپ تاپ لنوو، باید حتماً جهت تعمیر یا تعویض این قطعه‌ی کارامد اقدام نمایید. باد کردن و خال‌زدگی چیپ، گیر کردن تصویر، بوق زدن هر دو سمت خازن‌های سرامیکی smd اطراف چیپ، سفید شدن یا مات شدن صفحه نمایش، به وجود آمدن خطوط افقی، نشان دادن تصویر به رنگ آبی و ریست شدن و نمایش ارور Blue Screen بعد از نصب شدن درایو گرافیک نیز از دیگر مشکلات پیش آمده به علت خراب بودن کارت گرافیک می‌باشند. لازم است بدانید که در بعضی موارد تعمیر و بازیابی این قطعه امکان پذیر نبوده و کارشناسان و تعمیرکاران نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مجبور به تعویض و جایگزین کردن آن با نمونه‌ی جدید و البته اورجینال می‌باشند.

نرم‌افزار‌های ویروسی :

یکی از مشکلات عمومی که تمامی برند‌ها و مدل‌های لپ تاپ از جمله لپ تاپ‌های لنوو را درگیر کرده، ویروسی شدن دستگاه می‌باشد. البته از یاد نبریم که لپ‌تاپ‌های لنوو ابتدای سال 2015، دارای بدافزار‌هایی بودند که اغلب کاربران را به دردسر می‌انداختند. یکی از بهترین روش‌هایی که برای برطرف کردن این مشکل پیشنهاد می‌شود استفاده کردن از برنامه‌های آنتی ویروسی است که مدام در حال اسکن کردن مرورگرها باشند. اما طبق گزارش برخی از کاربران مشکل دیگر لپ تاپ‌های لنوو این است که بعضی از این آنتی ویروس‌ها در سیستم‌ها به خوبی عمل نمی‌کنند. از این رو اگر جزء کاربرانی هستید که در حال استفاده از مدل‌های قدیمی‌تر این برند هستید توصیه می‌کنیم که حتما مراقبت بیشتری داشته باشید تا سیستم شما حتی‌المکان با نرم‌افزار‌های ویروسی درگیر نشود.

برنامه‌های جاسوسی :

نرم‌افزارهایی که خود شرکت در سیستم‌های خود نصب کرده است یکی دیگر از مشکلات رایجی لپ تاپ‌های لنوو است. بسیاری از کاربران بر این اعتقادند که این برنامه‌ها ماهیت جاسوسی داشته و قسمتی از بایوس را اشغال می‌نمایند. از جمله این نرم‌افزار‌ها می‌توان به برنامه‌ی Spyware اشاره کرد که طبق گفته‌ها، می‌تواند آسیب‌های جدی و عمیقی به لپ تاپ‌ها وارد کرده و اختلالات زیادی را در پخش و اجرای دیگر برنامه‌ها واردکند.

تعمیر لپ تاپ لنوو
تعمیر لپ تاپ لنوو

روشن نشدن لپ تاپ :

یکی دیگر از مشکلات شایع لپ تاپ‌های لنوو، روشن نشدن آنها می‌باشد؛ این مشکل از جمله ایراداتی است که کاربران زیادی را ناراضی کرده و از بروز آن شکایت دارند. این حالت به صورتی است که لپ تاپ به صورت ناگهانی و حین کار خاموش شده و دیگر روشن نمی‌شود. و یک صفحه‌ی کاملاً سیاه به نمایش در ‌می‌آید که در اکثر اوقات بر اثر خراب بودن باتری است. بعد از آن دیگر لپ تاپ روشن نمی‌شود. اگر با چنین وضعیتی رو‌به‌رو شدید دستگاه را خاموش و برای چند ثانیه کلید پاور را نگه دارید وقتی که از روی چراغ‌های دکمه‌ی پاور متوجه بارگذاریِ لپ تاپ شدید دست خود را از روی کلید بردارید. بعد از اینکه وارد محیط بایوس شدید به گزینه‌های پیشرفته وارد شده و گزینه‌ی Update your PC را انتخاب نمایید. اگر نمی‌خواهید داده‌ها و اطلاعات شما پاک شده و از بین بروند با انتخاب گزینه‌ی Reset your PC را انتخاب کرده و مانع حذف شدن اطلاعات خود شوید. بعد از تمام شدن روند بازیابی اطلاعات، دکمه‌ی Reset را فشار داده تا کل اطلاعات شما از نو بازخوانی شده و لپ تاپ دوباره روشن شود. اگر این روند نتیجه نداد حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو، مراجعه کرده و مشکل را با کارشناسان مجموعه در میان بگذارید.

مشکلات بوت ویندوز :  

گفتنی است که در کنار فواید و کارایی لپ تاپ‌های لنوو، معایب و مشکلات این دستگاه‌ها هم کم نمی‌باشند؛ عده‌ای از کاربران درگیر مشکلات بوت در لپ تاپ خود می‌باشند. البته ناگفته نماند که بوت نشدن منحصر به لپ تاپ‌های لنوو، یا برند خاصی نبوده و اکثر لپ ‌تاپ و نوت‌ بوک‌ها با این مشکل مواجه هستند. این مشکل به صورتی است که  وقتی ویندوز در حال بالا آمدن و راه‌اندازی است مشکلاتی از جمله بوت نشدن سیستم به طور کلی یا نمایش صفحه‌ای سیاه، به وجود می‌آیند. برای رفع و رجوع کردن این دسته از مشکلات لپ تاپ‌های لنوو دستگاهایی از جمله : میکروفن، اسپیکر، اسکنر، چاپگر، دستگاهایی مثل MP3 PLAYER، کارت‌های حافظه، دوربین‌های دیجیتال و ضبط ویدئو و دیسک‌هایی مثل سی‌دی یا دی‌وی‌دی، را جدا نمایید. در صورتی که برایتان امکان پذیر باشد باتری را هم جدا کرده و بعد از چند دقیقه دوباره آن را نصب نمایید. راه دیگر این است که کلید پاور لپ تاپ را به مدت 10 ثانیه نگه داشته و وقتی دستگاه در حال روشن شدن بود دکمه‌ی Shift را نگه دارید تا وارد منوی بوت شوید.

مشکلات صفحه نمایش :  

یکی دیگر از اختلالات رایج لپ تاپ‌های لنوو مربوط به صفحه نمایش آنها می‌باشد به این صورت که نمایشگر یا خاموش است یا تصاویری که نمایش می‌دهد به طور غیر عادی می‌باشند. برای حل این مشکل قبل از هر چیز اتصاات کابل صفحه نمایش را چک کرده و از اتصال صحیح آنها مطمئن شوید؛ همچنین می‌توانید جهت تنظیم کردن روشنایی و کنتراست صفحه نمایش از کلید‌های میانبر صفحه نیز استفاده نمایید. اگر این اقدامات را انجام داده و نتیجه‌ی دلخواه خود را نگرفتید احتمالاً مشکل پیش آمده در درایو‌های گرافیکی یا سخت‌افزار صفحه نمایش می‌باشند در این حالت می‌توانید به وبسایت لنوو مراجعه کنید و آخرین نسخه‌ی درایور‌های گرافیکیِ متناسب با مدل لپ تاپ خود را دانلود کرده و نصب نمایید. اگر مشاهده کردید که مشکل همچنان باقی مانده و با تمام روش‌ها رفع و رجوع نشده است احتمالاً صفحه نمایش دستگاه شما خراب شده و لازم است آن را تعویض نمایید. جهت تعویض نمایشگر به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه و از خدمات تخصصی آنها بهره‌مند شوید.

مشکلات صوتی :

اگر لپ تاپ شما با مشکل صدا مواجه شد طوری که یا صدا در آن نمی‌آید یا کیفیت صدای آن پایین است. اول از همه ولوم صدا را چک کرده و از درست بودن تنظیمات آن مطمئن شوید بعد از آن درایور‌های صوتی را بررسی و آپدیت نمایید. اگر با این اقدامات مشکل پیش آمده حل نشد احتمالاً مشکل در بلندگو‌های داخلی لپ تاپ است و نیاز است که آنها تعویض نمایید. بنابراین به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده تا کارشناسان متخصص مجموعه با استفاده از تجهیزات مدرنی که در اختیار دارند لپ تاپ شما را باز کرده و قطعه‌ی مربوطه را با بلندگوهای صد در صد اصل تعویض و جایگزین نمایند به این صورت می‌توانید همچنان از دستگاه خود با همان کیفیت استفاده کرده و اصلاً از کارایی آن کاسته نمی‌شود.

علت هنگ کردن لپ تاپ لنوو :

یکی دیگر از مشکلات رایج لپ تاپ‌های لنوو ودیگر برند‌ها هنگ کردن یا قفل شدن دستگاه است. که این اتفاق می‌تواند ناشی از مشکلات نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری به وجود بیاید. اگر از اختلال پیش آمده نرم‌‌افزاری باشد که باید آنتی ویروس‌های لپ تاپ را چک کرده و از کارایی خوب آنها مطمئن شوید ممکن است دستگاه شما فاقد آنتی ویروس باشد که در این صورت طبیعی است که با مشکلات نرم‌افزاری زیادی روبه‌رو شوید؛ بنابراین جهت پیشگیری از این مشکل مراحل زیر را طی کنید.

  • اگر سیستم شما مجهز به آنتی ویروس است حتما مطمئن شوید که به آخرین نسخه‌ی به‌روز‌رسانی ارتقاء یافته یا نه، بعد از آن فضای درایور لپ تاپ را با استفاده از آخرین نسخه‌ی آنتی ویروس خود اسکن نمایید.
  • بعد از تنظیمات لپ تاپ خود، نسخه‌ی ویندوز را نیز بررسی نمایید چرا که قدیمی بودن ویندوز می‌تواند باعث بروز مشکلات نرم‌افزاری زیادی از جمله هنگ کردن ناگهانی دستگاه شود؛ بنابراین اگر آپدیت جدیدی برای آن موجود بود اجازه دهید ویندوز ارتقا پیدا کند.
  • اگر دلیل مشکل پیش آمده هیچ کدام از موارد گفته شده نبود نتیجه می‌گیریم که علت هنگ کردن ناگهانی لپ تاپ، به احتمال زیاد سخت افزاری می‌باشد در این صورت بهترین کار این است که به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده تا قطعات مختلف دستگاه توسط یک متخصص مورد بررسی قرار گیرند. معمولاً بروز مشکل در عملکرد کارت گرافیک و هارد درایو، از جمله مشکلات رایج سخت افزاری در زمینه‌ی هنگ کردن ناگهانی لپ تاپ می‌باشند.

دلیل بالا نیامدن ویندوز لپ تاپ لنوو :

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که لپ تاپ خود را روشن می‌کنید اما ویندوز بالا نمی‌آید. در این حالت شما سیاه شدن صفحه‌ی دستگاه خود را مشاهده می‌کنید. معمولاً دلایل رایج این اتفاق مواردی هستند که در ادامه به شرح آنها می‌پردازیم.

  • اگر مشکل پیش آمده از ساختار نرم افزار و سیستم عامل باشد ویندوز آن را در قالب یک پیغام به شما اعلام می‌کند. در این حالت سیستم عامل می‌گوید که اطلاعات نرم افزاری به مقدار کافی جهت بالا آمدن ویندوز در درایو شما موجود نمی‌باشد.
  • در صورت که این مشکل به طور ناگهانی و یک دفعه‌ای رخ داده باشد احتمالاً ویروس‌ها آسیبی به چهار چوب ویندوز شما وارد کرده‌اند که شاید لازم باشد درایور خود را فرمت نمایید.
  • توجه داشته باشید که شما هر وقت کلید پاور لپ تاپ خود را فشار می‌دهید در چند لحظه‌ی اول آغاز کار ویندوز، مادربرد به بررسی تمام قطعات سخت افزاری سیستم می‌پردازد این کار با فرستادن سیگنال به قطعات و دریافت آن انجام می‌شود. حالا اگر قطعه‌ای دچار مشکل باشد، سیگنال ارسال شده نیز دچار مشکل می‌شود
  • که این مشکل با یک کد خاص توسط مادربرد در صفحه‌ی سیاه به شما اعلام می‌شود که برای فهمیدن معای کد هم لازم است که با زبان مادربرد خود آشنایی داشته باشید؛ زبان مادربرد به شرکت سازنده‌ی آن مرتبط می‌باشد ولی عملکرد ضعیف هارد درایو، از مشکلات شایع سخت افزاری در زمان بالا نیامدن لپ تاپ لنوو می‌باشد.

تعمیر بالا نیامدن لپ تاپ لنوو به علت خراب شدن بایوس :

همانطور که در مطالب قبل در همین مقاله، نیز اشاره کردیم بالا نیامدن لپ تاپ لنوو یکی از مشکلات رایجی است که به دلایل مختلفی اتفاق افتاده و در خیلی از موارد کاربران را دچار مشکل و دردسر می‌کند یکی از علت‌های اصلی این مشکل خراب شدن بایوس یا به‌روز‌رسانیِ نادرست آن می‌باشد؛ وقتی دستگاه شما دارای دارای بازیابی خودکار بایوس نباشد باعث می‌شود که لپ تاپ بالا نیاید این مشکل معمولاً برای تمامی کاربران به ویژه دارندگان ویندوز 10، ویندوز 8.1/8 و ویندوز 7 رایج می‌باشد. برای برطرف کردن این مشکل چند راهکار وجود دارد که در ادامه به شرح آنها می‌پردازیم.

از کلید پاور استفاده نمایید :

یکی از روش‌های که در این زمینه می‌تواند برایتان معجزه کند دکمه‌ی پاور قدیمی است. شاید بگویید که چند بار لپ تاپ لنوو را ریست یا راه‌اندازی مجدد کرده‌اید و نتیجه‌ای نداشته است. ما به شما پیشنهاد ترفند دیگری را می‌دهیم؛ سیم برق را از اتصال به برق جدا کنید؛ سپس دکمه‌ی پاور را به مدت 30 ثانیه فشار داده و نگه دارید حالا بگذارید دستگاه بوت شود و نتیجه را مشاهده نمایید که آیا درست شروع شده یا خیر.

برگرداندن لپ تاپ به تنظیمات کارخانه :

گفتنی است که اغلب لپ تاپ‌ها دارای یک سوئیچ اختصاصی کوچک هستند که در معرض دید شما نمی‌باشد؛ به طور یکپارچه بوده و فشار دادن آن به طور اتفاقی سوئیچ تنظیم مجدد، نامگذاری شده است. برای استفاده از این سوراخ بازنشانی مراحل زیر را طی نمایید.

  • سیم برق را جدا کرده و گیره کاغذ یا همان سوزن حذف سیم‌کارت که با اکثر تلفن‌های هوشمند ارائه می‌شود را بردارید
  • روزنه‌ی تنظیم مجدد لپ تاپ خود را بیابید؛ معمولاً در کنار یا پایین دستگاه تعبیه شده است.
  • اکنون کلید تنظیم مجدد را با استفاده از گیره کاغذ به مدت 10 تا 15 ثانیه فشار داده و نگه دارید. تا لپ تاپ شما روشن شده و کار کند. 

باتری را از لپ تاپ جدا کنید :

اگر راهکارهایی که بالا بیان کردیم مشکل دستگاه را حل نکرد بهترین کار این است که باتری را بیرون آورده و دکمه‌ی پاور را به مدت 30 ثانیه فشار داده و نگه دارید این کار نیروی اضافه را تخلیه می‌نماید حالا باتری را مجدداً کارگذاری و دستگاه را روشن کنید. فقط توجه داشته باشید برای خارج کردن باتری حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه و از یک متخصص کمک بخواهید.

باتری COMS را بردارید :

گفتنی است که باتری COMS چیزی است که تنظیمات تاریخ و زمان و همچنین بایوس دستگاه شما را حفظ می‌نماید. در صورتی که سیم برق لپ تاپ شما به برق متصل است را جدا نمایید. حالا پوسته‌ی پشت دستگاه را باز کنید. باتری دایره شکل کوچکی را مشاهده می‌کنید این همان COMS است آن را به مدت 30 ثانیه از دستگاه خارج و مجدداً برگردانید. لپ تاپ خود را روشن کنید و ببینید مشکل حل شده یا خیر.

دکمه‌ی Onekey Recovery (OKR) :

گفتنی است که لپ تاپ‌های زیادی دارای دکمه‌ی بازیابی اختصاصی می‌باشند اما اگر مدل دستگاه شما دارای دکمه‌ی بازیابی Onekey می‌باشد از امتحان کردن آن صرف نظر نکنید. اصولاً این کلید بازیابی از پارتیشن رزو شده و همچنین بازگرداندن لپ تاپ به تنظیمات کارخانه، جهت بازگرداندن سیستم استفاده می‌کند از این رو تمام اطلاعات شخصی شما را حذف می‌کند؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که این راه را برای آخرین گزینه قرار دهید.

تراشه BIOS را جدا کنید :

نا گفته نماند که این روش برای لپ تاپ‌های قدیمی لنوو، کارایی دارد. از آن جایی که مشکل ایجاد شده بر اثر خرابی بایوس می‌باشد شما می‌توانید با جایگزین کردن تراشه اقدام به راه‌اندازی مجدد آن نمایید. همچنین می‌توانید تراشه BIOS سازگار با دستگاه خود را از نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو، به صورت کاملاً اورجینال تهیه نمایید.

خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ لنوو به چه علت است ؟

حتما برای شما هم پیش آمده که حین کار کردن با لپ تاپ لنوو، دستگاه به طور یک دفعه‌ای و ناگهانی خاموش شود. اگر با چنین پیشامدی رو‌به‌رو شدید حتماً آن را جدی گرفته و برای برطرف کردن آن اقدام نمایید. توجه داشته باشید که بهتر است تا زمانی که به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه نکرده و مشکل پیش آمده را رفع و رجوع نکردید از دستگاه خود استفاده نکنید. گفتنی است که یکی از متداول‌ترین دلایل خاموش شدن لپ تاپ به طور ناگهانی مشکل داشتن فن و سیستم خنک کننده‌ی دستگاه می‌باشدکه در این صورت دستگاه جهت پیشگیری از آسیب به قطعت حساس خود مجبور به خاموش شدن به طور یک دفعه‌ای می‌شود. توجه داشته باشید که گرم شدن بیش از حد لپ تاپ و بالا رفتن دمای آن می‌تواند چیپست‌های مادربرد را دچار آسیب‌های جدی بکند از همین رو اگر متوجه خراب بودن فن لپ تاپ خود شدید حتما در اولین فرصت و بدون اتلاف وقت به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و آن را تعمیر یا تعویض نمایید.

برفکی شدن صفحه لپ تاپ لنوو :

برفکی شدن صفحه‌ی لپ تاپ یکی دیگر از مشکلاتی است که گاهاً کاربران با آن مواجه می‌شوند این صحنه معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که یک اشکال سخت افزاری در کارت گرافیک دستگاه به وجود بیاید این ایراد هم از جمله مشکلاتی است که حتما باید جدی گرفته شود و حل کردن آن به تعویق نیفتد از این رو به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و از متخصصین مجموعه کمک بگیرید این اشکال معمولاً زمانی که اتصال کارت گرافیک یا GPU با مادربرد دچار مشکل شده است به وجود می‌آید که لازم است صفحه‌ی مادربرد لپ تاپ بررسی و اتصال قطعه‌ی گرافیکی ترمیم شود.

بالا نیامدن ویندوز 10 در لپ تاپ لنوو :

اگر شما هم جزء کاربرانی هستید که جدیداً ویندوز 10 خود را آپدیت کرده‌اید احتمال اینکه با مشکلاتی رو‌به‌رو شوید وجود دارد. از جمله مشکلات رایج در این زمینه بالا نیامدن ویندوز 10 است که می‌تواند به دلایل متعددی باشد مهمترین دلایل گزارش شده در ارتباط با این موضوع را در ادامه شرح خواهیم داد.

  • احتمال دارد که به روز رسانیِ ویندوز 10 شما به درستی انجام نشده باشد در این صورت با استفاده از SAFE MODE و ریکاوری کردن ویندوز، می‌توانید ویندوز خود را بالا برده و بعد با تنظیمات نرم افزاری مشکل پیش آمده را حل کنید.
  • جالب است بدانید که اختلال در کار باتری هم می‌تواند یکی از دلایلِ مربوط به بالا نیامدن ویندوز باشد؛ بنابراین اگر باتری قابل جدا شدن است آن را از دستگاه جدا کرده و لپ تاپ را مستقیم به برق متصل نمایید و سپس بررسی کنید که آیا ویندوز بالا می‌آید یا خیر

دلیل دیر روشن شدن لپ تاپ لنوو :

گفتنی است که دیر روشن شدن لپ تاپ لنوو یکی از مشکلاتی است که بعضی از کاربران را درگیر و باعث اتلاف وقت آنها شده است. اگر شما هم از کاربرانی هستید که دچار این مشکل شده و لپ تاپ شما دیر روشن می‌شود لازم است تا منابع CPU و RAM خود را بررسی نمایید. مشکل پیش آمده ممکن است به این دلیل باشد که نرم‌افزار‌های استارتاپ منابع سیستم را بیش از اندازه درگیر خود کرده باشند؛ برای بررسی کردن وضعیت مناسب سیستم از پنجره‌ی کاربردی Task Manager استفاده کرده و ببینید که اوضاع استفاده از CPU و RAM به چه صورت می‌باشد.

روشن کردن لپ تاپ لنوو بدون استفاده از کلید پاور :

همانطور که می‌دانید لپ تاپ‌های لنوو مانند هر وسیله‌ی الکترونیکی دیگر در اثر استفاده‌ی طولانی یا ناصحیح ممکن است درگیر خرابی یا اختلالاتی شوند یکی از این موارد خراب شدن دکمه‌ی پاور است. شاید برای شما هم سوال باشد که در صورت خراب شدن این کلید کارامد چگونه می‌توانیم لپ تاپ خود را روشن نماییم. باید بگوییم که در بعضی از مدل‌ لپ تاپ‌های لنوو، راهکاری سخت افزاری جایگزین این کلید قرار داده‌اند تا برای حل این مشکل از آن استفاده نمایید. به این صورت که در نزدیکی کلید پاور، یک سوراخ خیلی کوچک و ظریف را بیابید اگر آن را پیدا کردید با یک سوزن دکمه‌ی مخفی شده در انتهای روزنه را فعال نمایید. لازم به ذکر است که در جعبه‌ی بعضی از مدل‌های لپ تاپ یک سوزن جهت این کار قرار داده شده است. سوزن را در سوراخ کوچک قرار داده و چند لحظه نگهدارید تا لپ تاپ شما روشن شود. گفتنی است که شما می‌توانید در صورت مواجه شدن با مشکل خرابی کلید پاور دفترچه راهنمای لپ تاپ خود را نیز مطالعه نمایید اگر این راه جایگزین برای آن در نظر گرفته شده باشد حتماً در دفترچه ذکر شده است زیرا همانطور که گفتیم تمام مدل‌های لپ تاپ این قابلیت را ندارند.

مشکل کم و زیاد شدن نور صفحه :

همانطور که می‌دانید اکثر کاربران به خاطر استفاده از لپ تاپ در کار‌های گرافیکی یا محاسباتی در ساعات مختلف روز نیازمند این هستند که نور صفحه را به طور دستی تنظیم و آن را مطابق با سلیقه و دید بهتر خود اعمال کنند. یکی از مشکلات رایجی که معمولاً در استفاده از لپ تاپ با برند‌های مختلف با آن مواجه هستند همین کم و زیاد کردن نور می‌باشد که معمولاً دلایل مختلف سخت افزاری و نرم افزاری دارد در ادامه به توضیح چند مورد می‌پردازیم.

  • ممکن است قطعه‌ی ال‌سی‌دی یا ال‌ای‌دی شما پتانسیل این را نداشته باشد که نور صد‌در‌صدی ارائه دهد؛ بنابراین اگر جدیداً سخت افزار صفحه لپ تاپ خود را تعویض کرده‌اید ممکن است درگیر این مشکل شده باشید.  از این رو توجه داشته باشید عوض کردن هر قطعه‌ای از دستگاه خود از قطعات اورجینال و صد‌در‌صد اصل استفاده نمایید.
  • اغلب اوقات این مشکل به علت نصب نبودن درایور‌های صفحه نمایش پیش می‌آید . در لپ تاپ‌های لنوو، با استفاده از کلید‌های ترکیبی (FN+F5,F6) می‌توانید نور صفحه‌ی خود را به طور دستی کم یا زیاد نمایید. اگر درایور‌های صفحه نمایش شما نصب یا به‌روز‌رسانی نشده باشند این کلید‌ها کار نمی‌کنند و نور صفحه نمایش همیشه در یک حالت پایدار باقی می‌ماند.
  • می‌توانید وضعیت درایوهای خود را در با کمک صفحه‌ی DevIce Manager در قسمت کنترل پنل  بررسی کرده و در صورتی که به روز رسانی برای آنها آمده بود آن را اعمال نمایید.

دقت کنید که اگر با مشکل کم شدن نور لپ تاپ لنوو یا تاریک شدن نمایشگر درگیر هستید و از نصب و آپدیت بودن درایور صفحه نمایش هم مطمئنید حتماً به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و ال‌سی‌دی یا ال‌ای‌دی لپ تاپ را از لحاظ سخت افزاری نیز بررسی نمایید.

دلیل پرش صفحه مانیتور لپ تاپ لنوو :

پرش صفحه مانیتور لپ تاپ لنوو، نیز از جمله مشکلاتی رایجی است که کاربران زیادی را نگران و به دردسر انداخته است در ادامه به شرح چند مورد از راهکارهایی که برای حل این مشکل وجود دارند می‌پردازیم.

  • اول از همه درایورکارت گرافیک خود را بررسی نمایید چرا که احتمال دارد درایور شما به خوبی نصب نشده باشد.
  • بعد از اینکه به تنظیمات صفحه نمایش وارد شدید گزینه‌های Display و Advanced DisPlay Settings را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که با توجه به ورژن ویندوز شما احتمال دارد گزینه‌ها تفاوت‌های کوچکی داشته باشند.
  • نسبت بازخوانی صفحه یا همان Refresh Rate را تغییر دهید. اگر از ویندوز 10 استفاده می‌کنید روی دسکتاپ راست کلیک کنید و گزینه‌ی Display Settings را انتخاب کنید. می‌توانید در نسخه‌های قبلی ویندوز این گزینه را درکنترل پنل بیابید.
  • در ویندوز 7، از قسمت سربرگ Monitor گزینه‌ی Screen Refresh Rate و در ویندوز 10 گزینه Display Adaptor Properties for Diplay1 را انتخاب نمایید.
  • در صفحه‌ای که پیش روی شما باز می‌شود بازخوانی صفحه بر اساس هرتز می‌باشد این عدد را تغییر داده و کمی بالاتر ببریدو پس از آن مشکل پرش صفحه مانیتور لپ تاپ خود را بررسی نمایید.

دلیل خاموش نشدن لپ تاپ لنوو :

یکی دیگر از مشکلات مشاهده در لپ تاپ‌های لنوو، که توسط کاربران اعلام شده است خاموش نشدن لپ تاپ بعد از زدن گزینه‌ی Shut down است. اگر شما هم با چنین مشکلی مواجه هستید باید بگوییم که یک مشکل نرم‌افزاری در سیستم شما وجود دارد. که می‌توانید برای اطمینان از این مشکل و همچنین رفع و رجوع کردن آن به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و موضوع را با کارشناسان و تعمیرکارن مجموعه در میان بگذارید. توجه داشته باشید که در بعضی مواقع ویندوز برای نصب کردن آپدیت‌هایی که  دانلود‌ کرده است هنگام خاموش شدن ویندوز روندی ضروری را طی می‌کند که البته این روند زمان بر هم می‌باشد که همین موضوع می‌تواند یکی از دلایل دیر خاموش شدن دستگاه باشد که در این حالت به هیچ وجه نباید سیستم را به صورت اجباری خاموش نمایید بلکه اجازه دهید ویندوز نصب کردن آپدیت‌ها را به طور کامل انجام و بعد از آن لپ تاپ خاموش گردد. همچنین در صورتی که لپ تاپ لنوو با دکمه‌ی شات داون خاموش نشد می‌توانید برای چند لحظه کلید پاور را نگه دارید تا به این صورت دستگاه خاموش شود البته دقت کنید که این روش همیشه کارامد نبوده و نباید به طور دائم استفاده شود چرا که ممکن است باعث آسیب‌های سخت‌افزاری شود.

نرم‌افزار عیب‌یابی لپ تاپ لنوو :

این مسئله طبیعی است که گاهی اوقات خود کاربران از پس عیب‌یابی مشکلات رایج لپ تاپ لنوو برنیایند؛ چرا که خیلی از این مشکلات و اتفاقات پشت پرده‌ی ویندوز رخ می‌دهند و شما تسلط کافی به آنها را ندارید. در این حالت نصب یک نرم افزار عیب‌یابی می‌تواند راهنمای شما در این مسیر باشد و کمک زیادی به شما بکند. گفتنی است که نرم‌ افزار‌های زیادی در این زمینه طراحی شده‌اند که می‌توانید از آنها استفاده کنید اما ما برای شما پیشنهاد بهتر و مهمتری داریم و آن هم به کار گرفتن بخش عیب یابی خود ویندوز می‌باشد در این راستا :

تنظیمات عیب‌یابی ویندوز به خوبی کار می‌کند اگر ویندوز شما 10 است می‌بینید که برای هر قسمت یک روند عیب یابی پیش‌بینی کرده است.

  • از قسمت Settings وارد بخش Update & Security شوید حالا روی گزینه‌ی Troubleshoot که در پنل سمت چپ قرار گرفته کلیک کرده و جهت اعمال تنظیمات بیشتر به قسمت Additional Troubleshooters بروید.
  • حالا در این قسمت با توجه به مشکل پیش آمده یکی از بخش‌ها را انتخاب نمایید به عنوان مثال : صدا، تصویر… پس از آن ویندوز شروع به عیب‌یابی بخش انتخابی شما می‌کند و پاسخ را برای شما به نمایش می‌گذارد

توجه داشته باشید که عیب‌یابی و تعمیر لپ تاپ لنوو، کاری تخصصی بوده و حتما باید توسط تیمی فنی و مجرب که تجهیزات مدرن و قطعات اورجینالی در اختیار دارند صورت گیرد از این رو توصیه می‌کنیم که اگر مشکل شما سطحی بود کار را بر عهده بگیرید در غیر این صورت حتما به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و مشکل را با کارشناسان در میان بگذارید.

عملکرد ضعیف لپ تاپ :

ضعیف شدن عملکرد لپ تاپ‌های لنوو یکی دیگر از مشکلات متداول آنها به شمار می‌رود. طبق گزاراشات و گفته‌های کارشناسان کمپانی لنوو، بعضی از کاربران بعد از استفاده‌ی طولانی مدت از دستگاه خود ممکن است با مشکلاتی مانند هنگ کردن سیستم به مدت طولانی مواجه شوند؛ این حالت به صورتی است که سیستم هیچ فرمانی را دریافت نمی‌کند؛ پیشنهاد لنوو برای مشکل ایجاد شده مراحلی است که در ادامه به ذکر آنها می‌پردازیم.

اقدام به ری‌استارت کردن سیستم نمایید :

توجه داشته باشید که در بیشتر مواقع ری استارت کردن سیستم و راه‌اندازی مجدد آن می‌تواند مشکل پیش آمده را برطرف سازد این کار منابع سیستم شما را آزاد می‌کند و به شما فرصت می‌دهد تا با سیستم کار کنید.

به آپدیت‌های جدید توجه داشته باشید :

اگر جزء کاربرانی هستید که از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنید حتماً آپدیت‌های آن را بررسی و چک نمایید؛ همچنین به آپدیت‌هایی که کمپانی لنوو برای محصولات خود ارائه می‌دهد هم توجه داشته باشید. بهتر است بدانید که همین آپدیت‌ها بسیاری از مشکلات پیش آمده را حل می‌کنند

به نرم‌افزار‌هایی که جدیداً نصب کرده‌اید توجه داشته باشید :

اگر بعد از نصب کردن اپلیکیشن یا نرم افزار خاصی  با مشکل کند شدن سیستم و هنگ کردن آن مواجه شده‌اید؛ حتما اپلیکیشن را حذف و بررسی کنید که آیا سیستم شما هنوز هم مشکل دارد یا خیر.

نا گفته نماند که تعدادی از نرم‌افزارهای ترد پارتی هستند که می‌توانند روی حافظه‌ی داخلی سیستم فضای خالی ایجاد کرده و بعضی از اختلالات مربوط به عملکرد سیستم را هم برطرف کنند. نرم افزار CCleaner یکی از آنها به شمار می‌آید که می‌تواند به راحتی فایل‌های اضافی را از روی سیستم شما حذف کرده و بعضی از مشکلات پیش آمده را نیز رفع و رجوع کند. گفتنی است که این اپلیکیشن ویندوزی است اما اکستنشن مرورگر کروم آن هم طراحی و عرضه شده است که کاربرانی که دارای کروم بوک هستند می‌توانند به راحتی از آن بهره ببرند.

صفحه نمایش خالی :  

یکی دیگر از مشکلات رایج لپ تاپ‌های لنوو صفحه نمایش خالی یا Blank Screen می‌باشد. توجه داشته باشید که برطرف کردن این مشکل توسط خود کاربر امکان پذیر نبوده و نیازمند یک تعمیرکار حرفه‌ای است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که در صورت مشاهده‌ی این مشکل حتما به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و مشکل را با متخصصین متبحر و مجرب مجموعه در میان بگذارید تا بدون اتلاف وقت آن را برای شما رفع و رجوع نمایند. اما قبل از آن اقداماتی را به شما می‌گوییم که می‌توانید آنها را امتحان کنید شاید در برطرف کردن مشکل تاثیر گذار باشند؛ با ما همراه باشید.

  • دکمه‌های Shift، CTRL، Windows و B را به طور همزمان فشار دهید با این کار صفحه نمایش شما ری‌استارت می‌شود.
  • برخی مواقع اتصال لوازم جانبی مانند : ماوس، میکروفن و وسایلی این چنینی می‌توانند ایجاد مشکل نمایند. این وسایل را از سیستم جدا کنید شاید اختلال پیش آمده حل شود .
  • ریست سخت افزاری را امتحان نمایید : برای این کار ابتدا سیستم خود را خاموش کنید و باتری را خارج نمایید؛ 60 ثانیه صبر کرده و مجدداً باتری را داخل لپ تاپ بگذارید؛ حالا سیستم را روشن کنید شاید با این کار مشکل شما برطرف شده باشد.
  • مشکلات متداول لپ تاپ‌های لنوو : میکروفن، بلندگو، دوربین، صفحه کلید

گفتنی است که کار نکردن دوربین، میکروفن، بلندگو و صفحه کلید از جمله مشکلات متداول لپ تاپ‌های لنوو به شمار می‌روند

احتمالاً کاربران بیشتر با آنها مواجه می‌شوند در ادامه به توضیحی مختصر درباره‌ی هر کدام از آنها می‌پردازیم.

میکروفن کار نمی‌کند :

همانطور که گفتیم کار نکردن میکروفن یکی از از مشکلات شایع لپ تاپ های لنوو است. از دلایل کار نکردن میکروفن می‌توان به خاموش بودن میکروفن و یا دسترسی نداشتن به نرم افزار آن اشاره کرد. شاید درایور میکروفن دچار مشکل شده و یا با آسیب سخت افزاری مواجه شده است. برای برطرف کردن مشکلات میکروفن در لپ تاپ‌های لنوو:

  • میکروفن را Unmute کرده و سپس از اپلیکیشن‌هایی مانند زوم و اسکایپ کمک بگیرید تا متوجه کار کردن میکروفن شده و اینکه همچنان در حالا Mute قرار ندارد.
  • در روش بعدی به قسمت تنظیمات اپلیکیشن‌هایی که از میکروفن استفاده می‌کنند رفته شاید اتصال دسترسی به میکروفن را قطع کرده‌اید.
  • لپ تاپ خود را ری‌استارت کنید شاید با این کار مشکل میکروفن حل شد.
  • تنظیمات صوتی ویندوز را تغییر دهید برای این کار به قسمت تنظیمات صوتی ویندوز رفته و Troubleshoot را انتخاب نمایید اگر مشکل توسط ویندوز به طور خودکار حل نشد راه‌حل‌های جایگزینی را به شما می‌دهد.
  • درایو میکروفن را آپدیت کنید شاید با این کار مشکل آن حل شد.
  • از قابلیت Restore استفاده کنید به این صورت که مثلاً میکروفن تا دیروز کار میکرده اما از امروز کار نمی‌کند؛ این قابلیت سیستم را به حالت چند روز پیش برمی‌گرداند.

توجه داشته باشید که اگر هیچ کدام از روش‌های گفته شده مشکل میکروفن را حل نکرد احتمالاً دچار آسیب سخت افزاری شده است در این صورت بهتر از مرکر تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و از متخصصین این حوزه کمک بخواهید.

اسپیکر کار نمی‌کند :

کار نکردن اسپیکر یکی دیگر از مشکلات شایع در لپ تاپ‌های لنوو است که گاهی گریبان‌گیر برخی از کاربران شده و فعالیت آنها را به اختلال و تعویق می‌اندازد. برای حل کردن این مشکل قبل از هر چیز از میوت نبودن اسپیکر مطمئن شوید؛ در مرحله‌ی بعد جهت بررسی کردن خروجی صدای سیستم از هدفون بهره بگیرید. اگر با استفاده از هدفون صدا را شنیدید بدانید که لپ تاپ شما دچار مشکل سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری شده است که منجر به صدا ندادن بلندگوها شده است؛ گام بعدی بررسی کردن خروجی صداست، ببینید خروجی صدا در چه وضعیتی قرار داردممکن است گاهی این خروجی به دستگاهی متصل شده است که اصلاً داری بلندگو نبوده یا هم خاموش می‌باشد. یکی دیگر از راه‌های پیشنهادی ما این است که از Troubleshooter کمک بگیرید تا متوجه ایراد صدا شده و بفهمید که مشکل پیش آمده از کجاست؛ لازم به ذکر است که این قابلیت مشکل صدا را به طور خودکار برطرف کرده یا راه‌حلی به شما پیشنهاد می‌دهد. یکی دیگر از اقداماتی که می‌تواند شما را در این راستا کمک کند این است درایور صوتی لپ تاپ را آپدیت نمایید گاهی اوقات به علت قدیمی بودن درایور، قطعی صدا پیش می‌آید. اگر تمام مسیرهای پیشنهادی را طی کرده و مشکل اسپیکر لپ تاپ حل نشد پیشنهاد ما این است که به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و دستگاه خود را به کادر فنی مجموعه بسپارید تا بدون اتلاف وقت مشکل را برای شما برطرف کنند.

دوربین کار نمی‌کند :

اختلال در دوربین یکی دیگر از مشکلات رایج لپ تاپ‌های لنوو است که جهت برطرف کردن آن باید اقداماتی انجام شود در اولین گام از روشن بودن دوربین خود مطمئن شوید. تنظیمات برنامه‌ای که می‌خواهید برای دوربین از آن استفاده کنید را بررسی نمایید. ممکن است دوربین درست را انتخاب نکرده و به همین دلیل تصویری را مشاهده نمی‌کنید. در مرحله‌ی بعد مشکلات نرم افزاری را حل کنید. توجه داشته باشید که فقط یک نرم افزار می‌تواند به طور همزمان از دوربین استفاده کند اگر دو برنامه که از دوربین استفاده می‌کنند را به طور همزمان باز کنید با مشکل رو‌به‌رو می‌شوید. تنظیمات حریم شخصی دوربین را چک کرده و در ویندوز Camera Privacy Settings را جستجو کنید؛ در منوی باز شده چند کلمه را می‌بینید. توجه کنید که Allow apps to access your حتما روشن باشد. بعد از آن برنامه‌ای که می‌خواهید با استفاده از آن از دوربین استفاده کنید را پیدا کنید و از روشن بودن آن مطمئن شوید. یکی دیگر از روش‌هایی که ممکن است مشکل پیش آمده برای دوربین را حل و فصل کند ری‌استارت کردن دوربین می‌باشد. دقت کنید که شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن دوربین ویندوز هم دوربین را بررسی و کار کردن یا نکردن آن را مشاهده کنید؛ همچنین می‌توانید از آپدیت‌های جدید استفاده کنید. به روز رسانی‌های ویندوز ممکن است بتوانند مشکل دوربین را حل کنند. اگر با امتحان کردن تمام راه ها مشکل پیش آمده حل و فصل نشد می‌توانید درایو دوربین را به طور دستی نصب نمایید. برای این کار به سایت پشتیبانی لنوو وارد شده و درایو مخصوص دوربین را دانلود و نصب نمایید.

کیبورد کار نمی‌کند :

کار نکردن کیبورد یکی دیگر از مشکلات شایعی است که گاهی اوقات برای کاربران پیش آمده و آنها را به دردسر می‌اندازد برای حل این مشکل راهکارهایی هست که در ادامه به توضیح هر یک می‌پردازیم .

در اولین گام سیستم خود را ری‌استارت کنید. معمولاً با راه‌اندازی مجدد لپ تاپ مشکل کیبورد هم حل شده و شروع به کار کردن می‌کند.

راهکار دومی که به شما پیشنهاد می‌دهیم این است که از Troubleshooter ویندوز کمک گرفته شاید مشکل پیش آمده به طور خودکار حل شود.

اگر مشکل با روش‌های بالا حل نشد درایو کیبورد را آپدیت نمایید. برای این کار وارد Device Manager شده و بعد و به روز رسانی کیبورد را آغاز نمایید.

اگر از کیبورد اکستنرال استفاده می‌کنید و آن را به کامپیوتر متصل کرده‌اید آن را جدا کنید در بعضی مواقع کیبورد اکستنرال با کیبورد خود لپ تاپ دچار تداخل شده و آن را از کار می‌اندازد.

کورتانا را خاموش کنید؛ کورتانا یا همان دستیار صوتی ویندوز گاهی اوقات باعث از کار افتادن بعضی از قطعات می‌شود

کار بعدی که در جهت حل مشکل کیبورد می‌توانید انجام دهید این است که حالت گیمینگ ویندوز را غیر فعال کنید. این حالت باعث کار نکردن بعضی از کلید‌های کیبورد در زمان بازی می‌شوندغ از این رو وارد تنظیمات شده و این حالت را غیر فعال نمایید.

حدس بعدی ما این است که ممکن است چیزی داخل کیبورد گیر کرده یا چیزی روی آن ریخته باشد؛ این موارد هم ممکن است باعث از کار افتادن کیبورد شوند.

مشکلات رایج صفحه نمایش لپ تاپ لنوو و راه‌ حل‌های ممکن :

همانطور که می‌دانید مشکلات مربوط به صفحه نمایش لپ تاپ‌های لنوو از جمله مشکلات شایعی هستند که به صورت‌های مختلف گریبان‌گیر کاربران شده و باعث اتلاف وقت و کلافگی آنها می‌شوند. در ادامه به اساسی‌ترین مشکلات این زمینه و روش‌های حل آنها می‌پردازیم.

نقص پیکسل :

نقص پیکسل‌ها یکی از مشکلاتی است که مربوط به صفحه نمایش می‌باشد که شامل پیکسل‌های داغ، گیر کرده و از بین رفته است که باعث عملکرد نادرست می‌شوند. پیکسل‌های داغ صفحه را روشن‌تر از حد معمول نشان می‌دهد و پیکسل‌های از بین رفته هم یا همیشه خاموش هستند یا به کلی روشن نمی‌شوند. پیکسل‌هایی که دارای مشکل فنی هستند هم همان‌هایی هستند که به صورت مربع‌های ریز رنگی روی صفحه نمایان می‌شوند. یکی از راه حل‌های این مشکل این است که نمایشگر را فشار داده به اندازه‌ای به آن نیرو دهید تا صفحه تغییر کند. به عبارتی فشار دادن اصولاً پیکسل‌ها را شل و آزاد و خطوط یا نقاط را ناپدید می‌کند. راه حل دوم هم استفاده از برنامه‌های رایگان JScreenFix و PixelHealer و.. است برای رفع پیکسل‌های گیر کرده و معیوب مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مسائل روشنایی صفحه نمایش :

گفتنی است که روشنایی صفحه نمایش LCD و پلاسما به مرور زمان کمرنگ می‌شود که در این صورت وقتی روشنایی کمتر از حد معمول به نظر برسد کاربر را با مشکل روشنایی صفحه درگیر می‌کند. برای حل این مشکل در مواردی که دستگاه کمی عقب می‌افتد و توانایی پیروی از پروتکل سیستم را ندارد با باز و بسته کردن صفحه مشکل را حل کنید؛ در روش دوم لپ تاپ را راه‌اندازی مجدد کنید ممکن است اشکال یک خطای سیستمی باشد، اما در روش سوم ممکن است مشکل سخت‌افزاری بوده، نور پس زمینه سوخته یا کابل معکوس و شکسته باشد که در این صورت حل این مشکل تخصصی بوده و باید حتما به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه نمایید.

رنگ‌های مبهم، تار یا مخدوش :

شاید برای شما هم پیش آمده که در لپ تاپ خود شاهد رنگ‌های پاک شده‌ی فیلم یا ظاهر شدن خطوطی مبهم و تار روی صفحه باشید راهکار این مشکل این است که احتمال دارد این تصاویر تحریف شده بر اثر اتصالات شل یا سخت افزار معیوب ایجاد شوند؛ راه حل دوم این مشکل این است که درایور‌های صفحه نمایش یا بایوس سیستم را آپدیت نمایید برای این کار دستگاه خود را خاموش و از برق جدا کنید، حالا باتری را خارج کرده و دکمه‌ی پاور را  به مدت 30 ثانیه نگه دارید سپس کابل برق را بدون جا انداختن باتری وصل کرده و لپ تاپ را روشن کنید.

اعواج رنگ :

بعضی مواقع مشکلات صفحه نمایش لپ تاپ مربوط به رنگ‌هایی است که آنطور که باید به نمایش در نمی‌آیند از جمله این موارد می‌توان به نمایشگر تقسیم شده یا درهم اشاره کرد. راهکار اول جهت حل این مشکل این است که معمولاً این اختلال از یک GPU معیوب به وجود می‌آید. اگر دستگاه شما دارای یک کارت گرافیک اختصاصی است اتصالات را تنظیم و ببینید مشکل حل می‌شود یا نه راحل دوم اتصال GPU به مادربرد است که توصیه می‌کنیم جهت این کار به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کنید.

تعمیر آب خوردگی لپ تاپ لنوو : 

همه‌ی ما می‌دانیم که یکی از مشکلات شایع و دلیل سوختگی قطعات کوچک و بزرگ لوازم الکتریکی و دستگاه‌های دیجیتال از جمله لپ تاپ، نفوذ آب و مایعات شیمیایی در آنها می‌باشد. صدمات ناشی از این اتفاق به قدری جبران ناپذیر هستند که توصیه‌ی ما در مرحله‌ی اول تا حد توان مراقبت و پیشگیری می‌باشد. گفتنی است لپ تاپ در اثر آبخوردگی کارایی خود را به طور کامل از دست می‌دهد، یا حتی در مواردی به دلیل غفلت و استفاده‌ی نادرست، نفوذ آب در آن سیستم را به کلی نابود و به سمت بکشاند اگر بنا به هر دلیلی دچار این مشکل شدید اقدام به انجام کارهای زیر نمایید.

  • اقدامات اولیه برای خشک کردن لپ تاپ :
  • مراجعه به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو

توجه داشته باشید که واکنش و اقدام اولیه‌ی شما، برای کم کردن آسیب‌های که ناشی از این اتفاق به سیستم وارد شده است بسیار مهم و تاثیر گذار می‌باشند؛ بنابراین در اولین اقدام سیستم را خاموش کرده و بدون اتلاف وقت تمام کابل‌های متصل به آن را جدا کنید. حالا به سرعت باتری را از لپ تاپ خارج نمایید. و با استفاده از یک پنبه آب اضافی را از روی کیبورد پاک نمایید. دستگاه را به مدت 24 ساعت در هوای آزاد قرار دهید. بعد از 24 ساعت یعنی فردای همهن روز حتما به نمایندگی تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که بسیاری از افراد به دلیل نابلدی و عدم آگاهی بعد از انجام اقدامات اولیه‌ی برطرف کردن مشکل آبخوردگی دستگاه، شروع به استفاده از آن می‌نمایند. آگاه باشید که این کار می‌تواند باعث واردشدن فشار زیادی به لپ تاپ شود و منجر به عدم کارایی صحیح دستگاه بعد از تعمیر گردد. از این رو توصیه می‌کنیم که تعمیرات تخصصی لپ تاپ را که در مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو توسط کادری مجرب و متبحر ارائه می‌شود را جدی بگیرید. این مجموعه با استفاده از ابزالات فنی و مدرن دستگاه شما را در اسرع وقت به بهترین نحو عیب یابی و مشکلات پیش آمده را رفع و رجوع می‌نمایند تا شما بتوانید در مدت زمان کوتاهی مجدداً با اطمینان از کیفیت و کارایی، از دستگاه خود استفاده نمایید. کارشناسان ما با استفاده از امکانات پیشرفته آخرین ذرات آبِ باقی‌مانده در سیستم را استخراج و قطعات داخلی و خارجی را کاملاًخشک کرده و به این صورت کارایی لپ تاپ لنوو را بازیابی می‌نمایند.  

تعمیر هارد لپ تاپ لنوو :

تعمیر یا تعویض هارد، یکی دیگر از خدمات تعمیر لپ تاپ لنوو است که جهت کارایی بهتر دستگاه و برطرف کردن مشکلات هارد ارائه می‌شود. از جمله علائمی که نشان دهنده‌ی درست کار نکردن هارد هستند می‌توان به هنگ کردن مداوم دستگاه، ریستارت شدن گاه و بیگاه، بوت نشدن و… اشاره کرد. از آنجایی که تمام اطلاعات سیستم در هارد ذخیره شده‌اند تعمیر به موقع داین قطعه از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. بنابراین در صورت مشاهده‌ی هر کدام از علائم گفته شده در اولین فرصتا به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه کرده و مشکل را با متخصصین پارت مربوطه در میان بگذارید. گفتنی است که تعمیرکاران ماهر این مجموعه ابتدا هارد لپ تاپ شما را با دقت بررسی کرده و با توجه به نوع خرابی و آسیبی که دیده اقدامات لازم را جهت تعمیر آن آغاز می‌نمایند. لازم به ذکر است در صورتی که بازیابی اطلاعات را لازم ببینند با بهره‌گیری از دستگاه‌های پیشرفته و برنامه و نرم‌افزارهای مدرن اقدام به این کار کرده و اطلاعات شما را بازیابی و ذخیره می‌نمایند. ضمن اینکه در صورتی که هارد دستگاه شما به هیچ عنوان قابل تعمیر نباشد از قطعه‌ی کاملاً اورجینال  جهت جایگزین کردن استفاده می‌کنند. 

نتیجه گیری :

ما در این مقاله سعی کردیم به تمامی مطالب مربوط به تعمیر لپ تاپ لنوو، بپردازیم این مطالب شامل مشکلات رایجی است که اصولاً کاربران لپ تاپ‌های لنوو را درگیر و از یک سو باعث مشغله‌ی فکری و از سویی به تعویق افتادن کارهای آنها شده است. همچنین راهکارهای اصولی و تعمیراتی که برای رفع و رجوع کردن مشکلات پیش آمده نیاز است را نیز بازگو کرده و گفتیم که چه مشکلاتی سطحی بوده و توسط خود کاربران قابل حل و چه مشکلاتی نیازمند تبحر و تجربه‌ی متخصصین و همچنین تجهیزات مدرن می‌باشند تا با مطالعه‌ی این مقاله بتوانند در صورت نیاز کار خود را راه انداخته یا بدون اتلاف وقت به مرکز تعمیر لپ تاپ لنوو مراجعه نمایند. در پایان اگر در ارتباط با این مقاله سوال یا نظری داشتید با ما در میان بگذار

پست را به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط

تعمیر لپ تاپ اچ پی

تعمیر لپ تاپ اچ پی

مراکز تعمیرات لپ‌تاپ‌های اچ‌پی در تهران، به عنوان بخشی از شبکه خدمات پس از فروش این شرکت معتبر، به مشتریان فرصتی را ارائه می‌دهند تا در صورت بروز هر گونه مشکل یا نیاز به تعمیرات، به جایگاهی معتبر و متخصص مراجعه کنند. این مراکز مجهز به تجهیزات و فناوری‌های مدرنی هستند که توسعه‌ی چشمگیری در فرایند تعمیرات لپ‌تاپ‌های اچ‌پی داشته‌اند. تیم‌های فنی با تجربه و آموزش دیده، به اصلاح و تعمیر مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این دستگاه‌ها می‌پردازند و با استفاده از قطعات اصلی و استاندارد، کیفیت خدمات را حفظ می‌کنند.

همچنین، این مراکز با ارائه مشاوره‌های تخصصی به مشتریان، نکاتی را برای نگهداری و استفاده بهینه از لپ‌تاپ‌های اچ‌پی ارائه می‌دهند. اطمینان از امنیت و کارایی بالای دستگاه، از مزایای این خدمات به شمار می‌رود. از طریق تماس با پشتیبانی مرکزی اچ‌پی یا مراجعه به وب‌سایت رسمی، مشتریان می‌توانند اطلاعات لازم را در خصوص مکان و ساعات کاری مراکز تعمیرات در تهران کسب کرده و از این خدمات حرفه‌ای بهره‌مند شوند.

ادامه مطلب
تعمیر لپ تاپ سونی

تعمیر لپ تاپ سونی

معمولاً شرکت‌های مانند سونی دارای مراکز خدماتی هستند که برای تعمیرات و خدمات پس از فروش محصولاتشان ایجاد می‌شوند. این مراکز ممکن است در مناطق مختلف شهر یا منطقه وجود داشته باشند و امکان تعمیر لپ‌تاپ‌ها و سایر محصولات را فراهم کنند. برای اطلاع از مکان و زمان دقیق مراکز تعمیرات سونی در تهران، بهتر است با پشتیبانی مرکزی سونی یا از طریق وب‌سایت رسمی آنها ارتباط برقرار کنید. این راه‌ها می‌توانند شما را به مقصد درست هدایت کنند و اطمینان حاصل کنند که لپ‌تاپ شما به بهترین شکل تعمیر شود.

ادامه مطلب